Trust me, I am an engineer

Eseményajánló

2016. október 22. - Annamária Árvai

8dolog_amit_szamuz_a_technologia.jpg

Október utolsó hetére az alábbi programokat ajánljuk a figyelmetekbe:

Hónapzáró Sörözés
Október 25

Zárjuk a hónapot egy közös sörözéssel!

Akinek van kedve, csatlakozzon hozzánk október 25-én 18.30-tól a belvárosi The SlangPub-ban (Budapest, Wesselényi u. 32, 1072). A szokásos meetupjainktól eltérően a fókusz most nem a szakmán, hanem a kötetlen és oldott hangulatú beszélgetésen lesz. Bármilyen témát hozhattok, egy dolog biztos,velünk lesz Papp Krisztián (https://www.letscode.hu/), akivel php-ról és java-ról biztosan lehet beszélgetni.

A részvétel díja a fogyasztással arányos.

Ericsson C++ Programozó Bajnokság

Az Ericsson C++ Programozó Bajnokság országos szakmai versenyhallgatóknak és 2014-2016-ban végzett friss diplomásoknak.

Az őszi Ericsson Bajnokság során a kvízfeladatokon sikeresen továbbjutó a versenyzők C++ programnyelven megírt kóddal irányítják a saját futballjátékosukat. A cél, hogy a verseny során minél több helyzetet képesek legyenek kezelni, irányítani, kivédeni, megnyerni, ezzel egy kiképzett játékost létrehozni.

Jelentkezés október 25-ig

További részletek: http://www.ericssonbajnoksag.hu/

Angular Meetup (Angular2 & Polimer)
Október 26.

További részletek: https://www.meetup.com/AngularBP/events/234599710/

Budapest BI fórum
október 25-27

Október 25, kedd: Workshop nap

A nap folyamán alapozó jellegű egésznapos workshopokat rendeznek,amelyek remek alkalmat biztosítanak a megismerkedésre egy-egy új eszközzel vagy területtel.

Október 26, szerda: Open Analitika nap

A konferencia első fő napján plenáris előadások és párhuzamos szekciók kapnak helyet reggel 9 és 5 óra között. A nap fontosabb témái:(Python, PyData és scikit-learn szekció, Statisztika, elemzés és adatbányászatR környezetben, Open Data alkalmazások, Open source BI eszközök)

Október 27, csütörtök: Innovatív BI nap

A konferencia második napján az innovatív BI megoldások lesznek a középpontban. A nap fontosabb témái (Adatfelderítés és adatvizualizáció,Önkiszolgáló adatfeldolgozás és BI, Adatbányászat)

További részletek: http://budapestbiforum.hu/2016/hu/

 

***
Ha Te is kreatív, kihívásokkal teli mérnök állást keresel minőségi munkáltatónál, jó helyen jársz, mert a Schönherz Bázis épp azért jött létre, hogy Neked segítsen!

Gyere, nézz szét aktuális állásaink között!

A bejegyzés trackback címe:

https://bazis.blog.hu/api/trackback/id/tr4711829285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása