Trust me, I am an engineer

Meetup: Smartvineyard™- Hogyan fejlessz olyan hardware-t és software-t ami 5 kontinensen is működik, és hogyan tuti ne fejlessz?

Tanulságok az élet iskolájából, világmegváltó mérnököknek!

2016. július 25. - Annamária Árvai

avuj.png

Érdekel, hogy az UML alapú tervezés a nagy könyv szerint vagy start-up jellegű gyors kódolással célszerű? Mitől válik igazán komplexé egy komplex projekt és hogyan lehet megfelelő csapat építésével ezt kompenzálni?

Gyere el meetupunkra, ahol az IoT, embedded systems, FPGA, mikrokontroller, Crotex M3, SQL szerverek, PHP, JAVA és növényvédelmi döntéstámogatás témaköröket érintve kaphatsz választ ezekre a kérdésekre. Szó lesz arról is, hogy KKV szektornál kell-e tesztelni komplex rendszereket, és ha igen, akkor azt hogyan és milyen mértékben.

Időpont: 2016.08.04, 19.00

Helyszín: Demola Budapest, 1118, Egry József u. 18,  BME V1 épület C szány

Jelentkezés:

Önéletrajz elküldésével a meetup@schonherzbazis.hu-ra "Meetup regisztráció" jeligével. Ebben az esetben a részvétel INGYENES.

Ha korábban már regisztráltál önéletrajzzal, akkor is INGYENES. Csak írj nekünk egy e-mailt a meetup@schonherzbazis.hu-ra "Meetup regisztráció" jeligével.

Ha nem szeretnél önéletrajzot küldeni, akkor a belépő regisztráció nélkül 1000 Ft, amelyet a helyszínen vásárolhatsz meg.

Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról?

Légy része szakmai közösségünknek a Facebook csoportunkon és a meetup.com-on keresztül!
http://www.meetup.com/Schonherz-Bazis-IT-es-villamosmernok-meetup/events/232800992/
https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis/

További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/

Ha érdekelnek a friss állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/schonherzbazis

A bejegyzés trackback címe:

https://bazis.blog.hu/api/trackback/id/tr308913268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása