Trust me, I am an engineer

Meetup: Continous Deployment with Containers

2016. június 21. - Annamária Árvai

continous_deployment_with_containers.jpgManapság igencsak hangzatos kifejezés a Continous Deployment, megvalósítása viszont már nem egyszerű feladat egy elosztott rendszerben.

Előadónk, Papp Dávid (Chief Architect, Ghostmonitor) saját tapasztalatait fogja megosztani velünk, a folyamatok pedig a GhostMonitor rendeszerén keresztül kerülnek bemutatásra. Szó lesz arról, hogy a rendszer kialakítása során milyen problémákba és hibákba ütköztek, a microservices architektúrákról és ennek tesztelési, buildelési folyamatairól.
Az előadás mindazok számára hasznos lehet, akik betekintést szeretnének nyerni a témába vagy éppen mostanában terveznek hasonló projektbe kezdeni.

Időpont: 2016.06.30, 19.00

Helyszín: Demola Budapest, Egry József utca 18., BME V1 épület C szány

Jelentkezés:

Önéletrajz elküldésével a meetup@schonherzbazis.hu-ra "Meetup regisztráció" jeligével. Ebben az esetben a részvétel INGYENES.

Ha korábban már regisztráltál önéletrajzzal, akkor is INGYENES. Csak írj nekünk egy e-mailt a meetup@schonherzbazis.hu-ra "Meetup regisztráció" jeligével.

Ha nem szeretnél önéletrajzot küldeni, akkor a belépő regisztráció nélkül 1000 Ft, amelyet a helyszínen vásárolhatsz meg.

Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról?

Légy része szakmai közösségünknek a Facebook csoportunkon és a meetup.com-on keresztül!
http://www.meetup.com/Schonherz-Bazis-IT-es-villamosmernok-meetup/events/231907454/
https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis/

További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/

Ha érdekelnek a friss állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/schonherzbazis

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bazis.blog.hu/api/trackback/id/tr108827410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása