Trust me, I am an engineer

álláSCH.Bázis: Minden IT és mérnök állás egy helyen

2016. május 14. - Annamária Árvai

Állást keresel? Váltani akarsz? Érdekelnek a lehetőségeid vagy csak szeretsz nézelődni a számodra releváns hirdetések között?

Manapság végtelen mennyiségű álláskereső portál van, az ember nagyon sok helyen nézelődhet, hogyha éppen munka után kutat. Viszont ezeknek az oldalaknak a felkeresése, átböngészése óriási mennyiségű időt tud felemészteni, nem is beszélve arról, hogy a hirdetések jó részébe több oldalon is belefutunk. Emellett a mai világban már mindenki egy oldalon próbál mindent elérni – barátokat, kollégákat, cikkeket, híreket, recepteket, és igen, álláshirdetéseket is –, méghozzá a közösségi portálok legismertebbjén, a Facebookon.

twbkfp9.jpg

Az álláskereső folyamat egyszerűsítésére jött létre az álláSCH.Bázis facebook oldal, ahol az ország összes mérnöki és informatikai állása megtalálható egy helyen. A facebook oldal lévén könnyebben lehet követni az új hirdetéseket, hiszen csak kedvelni kell az oldalt, és máris megjelennek az új állások, és még akár értesítést is lehet róluk kérni. Nem kell folyton az oldalt bújni, hiszen minden friss álláslehetőség megjelenik a saját hírfolyamodban, méghozzá mind releváns témában! Mennyivel egyszerűbb, nem?

Az oldal célja, hogy az ország összes IT és mérnök állása megtalálható legyen, így nem csak mi keresünk álláslehetőségeket Nektek Magyarország egész területéről, de szívesen fogadjuk az általatok ajánlott hirdetéseket is, sőt, szeretnénk elérni, hogy Ti is minél többen osszátok meg velünk a számotokra nem hasznos, az oldalon nem látott informatikai és mérnöki hirdetéseket. Ezeket a pozíciókat, álláslehetőségeket mi kiposztoljuk az oldalra, így mindenki kedvére nézelődhet köztük.

Ha esetleg olyan hirdetést találtok itt, ami Nektek nem, de az ismerőseiteknek esetleg érdekes lehet, akkor osszátok meg velük! Ugye milyen jó érzés lenne, ha pont Te szereznél az egyik ismerősödnek egy új munkahelyet?

Emellett a megfelelő pozíció megtalálásában Mi is szeretnénk minél nagyobb segítséget nyújtani Nektek. Ha bármilyen hirdetéssel kapcsolatban kérdés, vagy esetleg kétely merül fel, nyugodtan keressetek minket az allas@schonherzbazis.hu-n! Mi pártatlan információval és tanácsokkal tudunk szolgálni akár az érdekelt cégről, akár magáról a pozícióról, akár arról, hogy megéri-e váltani. Így tiszta képet kaphattok a helyről, és segítünk a könnyebb döntésben, hogy megtaláljátok a számotokra legtökéletesebb munkahelyet!

Az oldalon a jelentkezők, érdeklődők biztonságára is próbálunk minél körültekintőbben odafigyelni, így nem rakunk ki olyan hirdetést, amely nem tűnik 100%-osan valódinak a kontakt e-mail cím miatt vagy bármilyen más okból, illetve nem rakunk ki anonim hirdetéseket, konkrétumok nélkül.

Azért, hogy minél egyszerűbben tudjatok nézelődni az oldalon, minden állást csak egyszer rakunk ki, még akkor is, ha különböző közvetítők is hirdetik, illetve ha egy lehetőséget többen is hirdetnének, akkor az állást ajánló cég élvez elsőbbséget, nem a közvetítő személy vagy cég. Emellett nem áll módunkban állást keresők magánhirdetéseit kirakni az oldalra.

Ha az oldal segített Neked elhelyezkedni és megtaláltad álmaid állását, akkor jelezz vissza Nekünk, így az oldalt látogató többi álláskereső mérnök is tudni fogja, Neki is sikerülni fog!

Jó böngészést! – www.facebook.com/allaschbazis

A bejegyzés trackback címe:

https://bazis.blog.hu/api/trackback/id/tr718716786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása